Egy éjszakás őszi kaland a Mátrában

Foglalható csak az alábbi napokra: 2018.12.01, 2018.12.15.

Az ősz utolsó meleg napsugarai alatt ki ne szeretne napfürdőzni a mátrai hegyek adta kristálytisztaságú levegőn? A városi zajtól, szmogtól túlterhelt szervezetünk szinte éhezik a relaxációra, feltöltődésre. Erre tökéletes helyszín a mátrai hegyek közt megbúvó meseszép Sástó és mátrai hegyek. A hajnali párolgó tó felszínén játszó reggeli fények csodás látványa, az ébredő erdők varázslatos fényei, üdítő friss levegője s a madarak csicsergése mind hozzájárulnak a teljes pihenéshez. Hotelünk és wellness részlegünk kényelme, ételeink házias ízei, valamint kedves személyzetünk teszik az Önök kikapcsolódását tökéletessé.


Csomagajánlat tartalma:
  • szállás Sástó Hotel*** standard (Mátra Kemping Sástó területén található)
  • félpanziós ellátás (Mátra Kemping éttermében, mely 80m-re található a Sástó Hoteltől)
  • korlátlan wellness használat (élmény-és gyermekmedence, finn-,bio-,infraszauna, gőzfürdő, jakuzzi, relax szoba ) a wellness szolgáltatások az elutazás napján 14 óráig térítésmentesen használhatók
  • utazás napján késői kijelentkezés 14 óráig
  • welcome drink
  • ingyenes parkolás
  • ingyenes wi-fi

Felnőtt csomagár:

Felnőtt ár: 9 900 Ft/fő/1 éj


Gyermek (4-12 éves korig) csomagár:

Gyermek ár: 5 900 Ft/gyermek/1 éj


Gyermek (12-18 éves korig) csomagár:

Gyermek ár: 7 900 Ft/gyermek/1 éj


Áraink személyenként és a megadott éjszakák számai alapján értendőek, melyek tartalmazzák kizárólag a fent ismertetett szolgáltatásokat és az ÁFA-t. A csomag közvetlenül a hotelnél történő foglalás esetén érvényes, további kedvezménnyel össze nem vonható.


Gyermekkedvezmény:

4 év alatti gyermekek esetén a szállás és az ellátás ingyenes. A kedvezmény annyi gyermekre értendő, ahány teljes árat fizető vendég lakik a szobában.

Egyéb költségek:

Idegenforgalmi adó (18-69 éves korig): 440 Ft / fő / éj

Egyágyas felár: 50 %


FOGLALÁS

Fizetés: készpénzzel, Szép kártyával, bankkártyával lehetséges.