Visszajelzések osztályoktól

Osztályfőnököktől, kísérőktól kapott visszajelzések. Köszönjük!
"

Kedves Adrienn!

Az osztályommal nagyon jól éreztük magunkat! Úgy vélem, tökéletes helyszín és program volt az osztályom számára. Szerintem más csoporttal is megyek oda a későbbiekben, keresni fogom akkor is.

Köszönettel: Birinszki Annamária
"

Szia Adrienn,

csak szeretnem megkoszonni a sok segitseget, es nagyon jol erzetuk magunkat nalatok.
Ajanlani fogom a suliban a szallast az ofőknek. Bar sokan csak 1naposalra vittek most az osztalyukat.
Mi lehet h jovore is jovunk, 3napra.

Üdv, Zsuzsi
"

Kedves Enikő!

Mivel személyes találkozásra nem volt lehetőség, így ezúton szeretném megköszönni Önnek az Oxigén Adrenalin Parkban eltöltött 2 napot! Tanítványaimnak maradandó élményt jelentettek a programok, nagyon boldogok voltak. Köszönöm, hogy minden ott dolgozó kollégája kedvesen, türelmesen, intelligensen fordult a gyerekek felé és hozzánk is. Köszönjük a szép szobákat, a finom ételeket, az igényesen összeállított programot.

Üdvözlettel: Bense Erzsébet és a kecskeméti Szent Imre Katolikus Óvoda és Általános Iskola 4. b osztálya
"

Kedves Enikő! 😊

Szeretnénk megköszönni a szuper kalandparki programot és a gyönyörű helyet 😊
A gyerekek nagyon jól érezték magukat. Tökéletes volt minden, az esős idő ellenére is.
És ki kell emelnem a reggelit, ebédet és vacsorát. Mind az ételek, mind a helyszín első osztályú volt. Ritka, hogy az osztály ennyire áradozzon az ételekről😁

További sikeres nyarat kívánunk Önöknek! 😊

Köszönettel Naberschnigné Kelemen Judit
Zrínyi Miklós gimnázium Budapest, X. kerület
"

Kedves Adrienn!

Nagyon szépen köszönöm a munkáját az osztálykirándulásunk megszervezésében.
Mind a gyerekek, mind a magam nevében azt mondhatom, hogy tökéletes volt a program, a szállás, az ellátás.
Köszönöm a kollégáinak is a türelmüket és a kedvességüket.
Mindenképpen fogom javasolni a kollégáimnak a szállást nem csak osztálykirándulásra, hanem családi programként is.
További jó munkát és szép napot kívánok!

Üdvözlettel, Molnár Tamásné Klári
"

Kedves Adrienn!

Szeretném megköszönni, magam és a kollégáim nevében, a szeptember 07.-08. tartott, csapatépítő tréninggel egybekötött rendezvényünk lebonyolítását.
Nagyon jól éreztük magunkat! Tökéltes volt minden! Jó szívvel gondolunk vissza minden pillanatára!
Külön köszönet Hegedűs Szilviának, amiért a rendelkezésünkre állt. Nagyon segítőkész, kedves és rugalmas volt a felmerülő problémákkal kapcsolatban.
Elvisszük a hotel, és a ott dolgozók jóhírét magunkkal, hogy magánemberként családdal, vagy szervezetten csapattal, visszatérjünk.
Hálás köszönet mindenért!

Üdvözlettel, Nóra
"

Tisztelt Lévai Enikő!

Mitykó János vagyok, a Békéscsabai Belvárosi Általános Iskola és Gimnázium 8. b (gimnáziumi) osztályának osztályfőnöke. Az előző tanévben ballagó nyolcadikos osztályommal (34 fővel) voltunk Önöknél kirándulni. Nagyon megtetszett a hely, így ebben a tanévben mostani osztályommal (33 fővel) is eltöltöttünk 3 napot az Önök által összeállított program keretében a kalandparkban.
Most is nagyon jól éreztük magunkat!
Kiválóan megszervezett és összeállított programmal vártak bennünket, ami a gyerekek számára izgalmat, szórakozást és több alkalommal bátorságot is jelentett. Nagyon tetszett a gyerekeknek a bobozás, a számháború, a függőhíd és természetesen az akadálypálya is. Izgalmas és élményekben gazdag volt a Sástói kilátó megmászása és az onnan a kilátás, de nagyon élvezték a gyerekek a Mátra Múzeum kiállításait is. A szállás, a környezet kulturált és tiszta volt, valóban minden igényt kielégítő!
Ugyanezt mondhatjuk el az étkezéssel kapcsolatban is. A kalandparkban dolgozó és velünk kapcsolatba került személyekről is csak pozitívan tudunk nyilatkozni. Mindenben nagyon segítőkészek, kedvesek és rugalmasak voltak! A szerzett élmények és kellemes benyomások alapján mindenkinek ajánljuk tiszta szívből az Oxygen Adrenalin Park programját és szolgáltatásait!
További jó és eredményes munkát kívánok Önöknek, a viszontlátás reményében,

Üdvözlettel, Mitykó János
"

Kedves Enikő!

Elsős tanítványaimmal töltöttünk egy napot az Adrenalin Parkban. Nagyon jól éreztük magunkat! Már a buszon hazafelé többen tervezték, hogy elhozzák ide a családjukat is!
A megérkezésünktől kezdve szervezetten, jó hangulatban peregtek az események! Kedves, figyelmes, vidám segítőkkel teljesítettük az akadályokat. Mindenütt biztonságban tudhattam a gyerekeket.
Az ebéd a gyerekek kedvence volt, rendkívül finomra elkészítve!!!
Az időjárással is szerencsénk volt - így aztán a gyerekeknek és nekünk felnőtteknek is nagyszerű élmény ez a nap!

Köszönjük!
Kívánunk továbbra is sok látogatót, sok sikert a munkájukban!

Üdvözlettel: Szőczi Márta, tanító
"

Kedves Enikő!

Köszönjük, mindennel nagyon elégedettek voltunk, a diákjaim nagyon jól érezték magukat! A szobák fantasztikusak voltak. A főételek bőségesek és ízletesek voltak. Az osztály számára biztosított programok is nagyon jók voltak.

Üdvözlettel: Sárköziné J. Mária
Törökbálint – Bálint Márton Ált. Isk. és Középiskola
"

Kedves Lévai Enikő!

Az osztálykirándulásunk, melyet Önökhöz szerveztünk nagyon jól sikerült. Június közepén az iskolai tanév végét itt a parkban ünnepeltük. Felhőtlen kacagás és játék volt ez a két nap. A park dolgozói mindent megtettek, hogy maximálisan elégedettek legyünk. Kiemelném vezetőnk, Anita munkáját. Pillanatok alatt közös nevezőre jutott az osztállyal és segítette őket, minél több kalandos élmény megszerzésében. A szállás tiszta és jól felszerelt volt. Az ételek a fiatalok számára kedves étkek voltak. A konyha figyelmes volt a diétás diákokkal.:) Minden osztálynak szívesen ajánlom ezt a programot.

Üdvözlettel: Molnárné Eckrich Gabriella
Ráckevei Ady Endre Gimnázium 9.a osztály
"

Kedves Enikő!

Két hete voltunk Önöknél osztálykiránduláson 47 gyermekkel. A gyerekek 5-6-7. évfolyamokba járnak, mozgékonyak, kreatívak és lelkesek egyébként is, így nagyon örültünk, hogy ezt a Adrenalin parkban tökéletesen kihasználhatták. Nagyon jók voltak a programok, nekünk, tanároknak is :) bár, megjegyzem, nem minden az előre leírt program szerint zajlott...

A szállással a faházakban maximálisan elégedettek voltunk, ahogy az ételekkel és a szakácsok rugalmasságával is :) Az esti wellness pedig mindenki egyik kedvenc programpontja volt!

Mindent köszönünk, a helyet ajánlani fogjuk ismerős iskoláknak, családoknak!

További sok sikert! :)

Tokár Barbara
"

Kedves Eszter!

Valóban nagyon jól éreztük magunkat, tartalmas, izgalmas programokat kínáltak nekünk. A gyerekek nagyon élvezték a sok-sok játékot, az erőpróbákat, a számháborút, és sorolhatnám. Nagyon meg voltak elégedve a szállással, eddig még nem voltunk olyan osztálykiránduláson, ahol ilyen színvonalú szobákban lakhattunk volna.

Nagyon tetszett nekik esténként a játszóház, ahol sokáig pingpongoztak, csocsóztak és a biliárd is nagyon népszerű volt.

Nekem pedig nem kellett takarodót elrendelnem, mert maguktól beestek az ágyba és gyorsan elaludtak a fáradságtól.

A kísérőnk (András) is lelkiismeretesen végigkísért minket, és bármit kértünk, készségesen teljesítette. Nem volt türelmetlen, nem volt ingerült, pedig az én osztályom is gyerekből van, így néha rendesen próbára tették.

Kérem adja át a Park vezetőjének, dolgozóinak köszönetünket és elismerésünket.

Köszönjük az árban kedvezõbb újabb lehetőséget, fogom az iskolában népszerűsíteni Önöket.

Szívélyes üdvözlettel: Zilahi Éva
(Óbudai Gimnázium, 11.b osztályfőnöke)
"

Kedves Eszter!

Ezúton is szeretnénk megköszönni a júniusi 3 napos kirándulásunk megszervezéshez nyújtott segítségét, valamint a Kalandpark és a Mátra Kemping összes olyan dolgozójának munkáját, aki hozzájárult a kikapcsolódásunkhoz.

Külön köszönet csoportvezetőnknek, Rédei Gergelynek (Gerinek), aki rögtön megtalálta a hangot az osztállyal, és ha kellett, rugalmasan alakította a közös programot vagy csak tanáccsal, javaslattal segített, hogy még jobban érezzük magunkat.

Az időjárás is kedvezően alakult, így alkalmunk nyílt megismerni valamennyi, az ajánlatban szereplő játékot, programot, melyek közül mindenki talált kedvére valót. Szabadidőnkben pedig kipróbálhattuk a park további érdekes játékait is.

A finom ételekért szeretnénk még köszönetet mondani a kemping szakácsának.

A tanév fáradalmait sikerült kipihennünk az aktívan itt töltött, eseménydús napok alatt. A programok során rengeteg élménnyel gazdagodtunk, melyre biztosan sokáig emlékszünk, és amelyről szívesen mesélünk ismerőseinknek.

További munkájukhoz sok sikert kívánunk!

Üdvözlettel: a Gyomaendrődi Kner Imre Gimnázium 10/A osztálya
"

Kedves Eszter!

Ígértem, hogy amint lesz időm, megírom az élménybeszámolót az osztálykirándulásról, amit a honlapra is kitehetnek:

Június elején nagyon szép és izgalmas két napot töltöttünk az osztályommal a Kalandparkban osztálykirándulás keretén belül. A Mátra alatt töltöttem a gyerekkoromat és szerettem volna megmutatni az osztályomnak ezt a gyönyörű vidéket. A csodálatos kilátást nyújtó környezetben a gyerekeknek rengeteg programban volt részük és nagyon sok szép élménnyel gazdagodtunk. Az szállásunk és ellátásunk is első osztályú volt, a személyzetnek pedig ezúton szeretnénk megköszönni, hogy mindenben segítőkészek és kedvesek voltak hozzánk.

Köszönettel az osztály nevében:

A Békéscsabai Evangélikus Gimnázium 7.b osztályának osztályfőnöke
"

Kedves Eszter!

A budapesti József Attila gimnázium 11. D. osztálya, valamint kolléganőm és a magam nevében szeretném megköszönni az Önöknél töltött két napot. Nagyon jól éreztük magunkat mindnyájan, profi csoportvezetőnk Szerdahelyi (remélem, hogy jól emlékszem) Gábor pedig maximálisan gondoskodott róla, hogy a tanárok számára is kikapcsolódás legyen az osztálykirándulás. Kérem, hogy Gábor részére is továbbítsa köszönetünket.

Üdvözlettel: Holub Krisztina Margit, tanár
"

Kedves Eszter!

Az osztályom nevében is köszönöm a Kalandpark személyzetének, különösen Ferencz András kísérőnknek a tartalmas, kellemes szórakozást, nagyon jól éreztük magunkat!!! Minden nagyon szép a Kalandparkban, a szobáktól a különböző helységekig, finom volt az étel, és nagyon nagy élmény volt a gyerekeknek a kalanddpark! (Sztár volt a bob!) Köszönöm az Ön munkáját is, jó hírüket visszük, ajánljuk Sástót pedagógus-berkekben!

Tisztelettel és köszönettel:

Toldiné Csiba Csilla és a 8. b osztály a Dózsa Gy. Gimnáziumból Budapestről
"

Kedves Eszter!

Bocsánat, hogy csak most írok! Ez az utolsó két hét nagy hajtás az iskolában.

Nagyon szeretném megköszönni, hogy három csodálatos napot tölthettünk el a parkban. Az osztályom nagyon jól érezte magát és mi, felnőttek is. Nagyon tartalmas és izgalmas volt. Budai Ági, a kísérőnk pedig egy angyal. Mindenben segített, türelmes volt velünk és ha ő nem lett volna ilyen, biztos vagyok benne, hogy korántsem sikerül ilyen jól. Neki külön hálásak vagyunk mindenért.

Már azt tervezzük, hogy jövőre újra Önökhöz megyünk kirándulni.:)

Még egyszer nagyon szépen köszönjük! Örök emlék marad számunkra.

További jó munkát Önnek és a parknak, további sok látogatót és elégedett vendéget kívánok!

Üdv: Nagy Adrienn
"

Kedves Eszter!

Bár személyesen nem találkoztunk odafönn, /legalábbis nem tudok róla/ Most szeretném megköszönni Önnek /Neked/ azt a kedvességet, odafigyelést, amit kaptunk már a szervezés ideje alatt is. Nagyon jól éreztük magunkat!!!!! Nagyon szép emlékekkel jöttünk haza. Minden kiváló volt, mindenre odafigyeltek a szervezők, kísérők, köszönet Nekik! Csak ajánlani tudom mindenkinek ezt a lehetőséget, hogy menjenek el ide! Kérem, kérlek add át munkatársaidnak köszönetünket, amiért ilyen kedvesek voltak hozzánk, annyira figyeltek ránk!!! Kísérők, büfések, takarítók, és mindenki aki ott dolgozik!!!!!

Sok szeretettel üdvözlünk Mindenkit

Kuruczné Puskás Katalin
"

Kedves Hegedűsné Kovács Eszter!

A hétvégén ( május 5-6) töltöttük el osztálykirándulásunk 2 napjárt Önöknél.

Ezúton szeretném elismerésemet és köszönetemet kifejezni a profi szervezésért és vendéglátásért, a barátságos fogadtatásért!

Kérem, külön tolmácsolja köszönetünket és elismerésünket Ferencz András-nak, aki a két napig csoportvezetőnk volt.
Profi módon szervezte és irányította csoportunkat, rögtön megtalálta a hangot a gyerekekkel, rugalmasan szervezte át alkalmanként a programot kérésünkre.

Gratulálok Önöknek, terjeszteni fogom iskolánkban és ismerős iskolákban ezt a lehetőséget!

Üdvözlettel: Popper Gábor igazgató-helyettes
"

Kedves Eszter!

A szegedi Dózsa György Általános Iskola 4. osztályosai, kolléganőm és a magam nevében köszönöm a jól szervezett kirándulást. A gyerekek és mi is nagyon elégedettek voltunk, minden ígért program zökkenőmentesen zajlott le. Külön dicséretes, hogy a rossz időben is valóban olyan programot kaptunk (játszóház), amely feledtette a gyerekekkel, hogy néhány dologról le kellett mondaniuk az eső miatt. Mind ezek mellé Vivien, a kísérőnk rendkívül segítőkész, közvetlen személyiség volt, mindenben rendelkezésünkre állt, könnyedén sikerült egyeztetni elképzeléseinket, és a programok alakításával kapcsolatos tanácsai mindig jónak bizonyultak. Még egyszer köszönjük.

Üdvözlettel: Pollák Ágnes
"

Kedves Eszter!

Ezúton szeretném megköszönni a lehetőséget, hogy részt vehettünk az Önök által szervezett osztálykirándulás programon a kalandparkban.

Június 1,2-án voltunk a kalandparkban, és nagyon jól éreztük magunkat. Különösen kiemelnénk a csoportvezetőnk Ferenc András gondoskodását és segítőkészségét.

Fogadja szeretettel a diákok versét, amit útközben hazafelé a vonaton kreáltak.

Tisztelettel: Németh Krisztina és a 9D
"

„Megérkeztünk Sástóra,
Andris jött is végszóra.
Felültetett a bobra,
aztán mentünk is a dombra.
Következett a falmászás,
néhányunknál „parázás”.
Tutajozás közben estünk-keltünk,
közben jó nagyokat nevettünk.
Másnap is folytatódott a kaland,
íjjakkal lőttük szét a falat.
Ezt a kalandot sosem felejtjük,
így másoknak is megemlítjük.”